rhododendron   pieris   skimmia   vaste planten   overig assortiment
Actuele voorraadlijst
 

AVG Privacyverklaring

Geachte relatie,
De bescherming van uw gegevens vinden wij heel belangrijk. Daarom willen we u met deze email informeren, dat wij onze gegevensbescherming aan de nieuwe AVG Privacywet ( Algemene Verordening Gegevensbescherming) hebben aangepast. Met de AVG Privacywet treedt vanaf 25 mei 2018 een uniform Europees recht op gegevensbescherming in werking. Uiteraard zullen we zeer zorgvuldig en discreet met uw gegevens omgaan.

Nieuwelaar-Van der Mee VOF verzamelt gegevens om u van dienst te kunnen zijn.
Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor orderaanname, goederen te leveren, factureren en nieuwsbrieven te versturen. Uw gegevens worden voor geen andere doel gebruikt en niet aan derden verstrekt.

Wij verzamelen:
  • Relatietype: klant/crediteur/ medewerker/transporteur/overig
  • Bedrijfsnaam
  • Aanhef
  • Voor en achternaam
  • Post – en vestiging/afleveringsadres gegevens
  • E-mailadres
  • Telefoon en e-mailadres voor zover aanwezig
  • Bankrekeningnummer

Nieuwelaar-Van der Mee VOF neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neemt dan contact ons op. Het is vanzelfsprekend dat u toestemming te allen tijde kunt herroepen. U kunt zich ook ten allen tijde voor correspondentie afmelden, door ons een mail te sturen of per post.

Nieuwelaar-Van der Mee VOF
Tongeren 62
5282 JH Boxtel

Wij zullen uw gegevens dan verwijderen uit ons mailbestand.

Met vriendelijke groet,

Nieuwelaar–Van der Mee VOF
Johan van der Mee
Mark van den Nieuwelaar
Tel: 0411-623130
E-mail: info@nieuwelaarvandermee.nl
Rhodondendron
Rhododendrons zijn groenblijvende heesters die uitbundig bloeien in het voorjaar. Wij hebben een groot assortiment in 5 en 12 liter potten.
Skimmia
Skimmia is een zeer aantrekkelijke visuele plant met een bloeitijd van september tot eind maart. Skimmia kan op vele manieren tot uiting komen in uw tuin, terras of in potten.
Pieris in soorten
De Pieris is een winterharde, groenblijvende, sierheester met een bijzonder mooie voorjaarskleur. Ons Pieris assortiment is zeer divers in verschillende potmaten.
Vaste planten
Binnen de meerjarige markt is er een grote stijging zichtbaar in de vraag naar hoogwaardige en aantrekkelijke vaste planten. Consumenten willen steeds meer groen, kleur en bloei in de tuin. Alles ter stimulering van de biodiversiteit.
Ons overige assortiment
Wij kweken een divers assortiment sierheesters in container (potmaten van P13 tot C45) en in vollegrond. Tevens maken wij beplantingslijsten compleet.